Студийни Портретни Фотосесии:

  • Малък пакет – включва 10 обработени кадъра, избрани от вас. Като подарък, получавате 10-те кадъра на хартиен носител по веднъж. За всяко следващо изкарване се доплаща допълнително. Времетраене на фотосесията: 30 мин. Цена – 50лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка)

  • Голям пакет –  включва 15 обработени кадъра, избрани от вас.
    Като подарък, получавате 10-те кадъра на хартиен носител по веднъж. За всяко следващо изкарване се доплаща допълнително. Времетраене на фотосесията: 45 мин. Цена – 65лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка)

Портретни Фотосесии на открито:

  • Малък пакет: цената включва 10 обработени снимки. Времетраене на фотосесията – 30мин. Цена: 70лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка) Като подарък, получавате 10-те кадъра на хартиен носител по веднъж. За всяко следващо изкарване се доплаща допълнително.

  • Голям Пакет: цената включва 15 обработени снимки. Времетраене на фотосесията – 60мин. Цена: 85лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка) Като подарък, получавате 10-те кадъра на хартиен носител по веднъж. За всяко следващо изкарване се доплаща допълнително.

Заснемане на Събитие:

  • Кръщене – пакетът включва:  заснемане на цялото кръщене в църквата, самостоятелни снимки на кръщелника, снимки с кръстниците, семейството и други гости. Обработка на кадрите и предоставянето им на клиентите.   ЦЕНА -1 час – 120лв. -2 часа – 180лв

  • Абитуриентски Бал – пакетът включва индивидуална фотосесия на абитуриента/абитуриентката и получаване на 15 обработени снимки от самата фотосесия ( за всяка допълнителна снимка от фотосесията се заплаща по 8лв на кадър) , заснемане на събитието в ресторанта, снимки със семейството и гостите, снимки пред училището и изпращането до ресторанта с випуска. Ангажиментът е до изпращането в ресторанта с випуска. Обработка и  получаване на всички снимки от събитието в дигитален формат.   ЦЕНА: 300лв за 4 астромомически часа ( За всеки следващ час над посочените 4, се зплаща по 100лв на започнат астрономически час)

  • Друго събитие – Цена за друг тип събитие, което не е от посочените по-горе е следната:

от 1 до 3 часа – 100лв на час

      – 4 часа –350лв

      – 5 часа – 400лв

      – 6 часа –500лв

      – 7 часа – 550лв

      – 8 часа- 600лв

При ангажираност извън рамките на София, се поемат пътните разходи от  клиента, при продължителност на събитието над 6 часа, се поема и нощувка от клиента, ако събитието е отново извън рамките на град София.

Продуктова Фотография

  • Заснемане  и обработка на на един кадър – 10лв