1.Студийни  Портретни  Фотосесии:

 • Малък пакет – включва 10 обработени снимки, избрани от вас. Времетраене на фотосесията: 30 мин. Цена – 50лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка)
 • Голям пакет –  включва 15 обработени снимки, избрани от вас. Времетраене на фотосесията: 45 мин. Цена – 65лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка) 1. Портретни Фотосесии на открито:
 • Малък пакет: цената включва 10 обработени снимки. Времетраене на фотосесията – 30мин. Цена: 70лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка)
 • Голям Пакет: цената включва 15 обработени снимки. Времетраене на фотосесията – 60мин. Цена: 85лв ( за всеки допълнителен кадър, извън посочената бройка се заплаща по 8лв на снимка) 1. Заснемане на Събитие:

 • Кръщене – пакетът включва:  заснемане на цялото кръщене в църквата, самостоятелни снимки на кръщелника, снимки с кръстниците, семейството и други гости. Обработка на кадрите и предоставянето им на клиентите. Продължителност на ангажимента: от 1 до 2 часа.   ЦЕНА -120лв
 • Абитуриентски Бал – пакетът включва индивидуална фотосесия на абитуриента/абитуриентката и получаване на 10 обработени снимки от самата фотосесия ( за всяка допълнителна снимка от фотосесията се заплаща по 5лв на кадър) , заснемане на събитието в ресторанта, снимки със семейството и гостите, снимки пред училището и изпращането до ресторанта с випуска. Ангажиментът е до изпращането в ресторанта с випуска. Обработка и  получаване на всички снимки от събитието в дигитален формат.  ЦЕНА: 300лв за 5 астромомически часа ( За всеки следващ час над посочените 5, се зплаща по 100лв на започнат астрономически час)
 • Спортно Мероприятие – ангажираност – от 1 до 4 часа. Цената се определя след уточняване на всички детайли относно събитието.
 • Друго събитие – Цена за друг тип събитие, което не е от посочените по-горе е следната:

от 1 до 3 часа – 100лв на час

      – 4 часа –350лв

      – 5 часа – 400лв

      – 6 часа –500лв

      – 7 часа – 550лв

      – 8 часа- 600лв

При ангажираност извън рамките на София, се поемат пътните разходи от         клиента, при продължителност на събитието над 6 часа, се поема и нощувка от клиента, ако събитието е отново извън рамките на град София.

       Цените са с включена обраборка на кадрите.
 1. Продуктова Фотография

 • Заснемане  и обработка на на един кадър – 10лв